2012 m. sausio 31 d., antradienis

Family-oriented corporation – Tavo verslas be rizikos

 
Kodėl aš pasirinkau dirbti su Family-oriented ?
1) Nėra jokių mokesčių už registraciją ar buvimą kompanijoje.
2) Produkcija: maisto, ekologiškos ir buities prekės. Tik tai kas išties reikalinga ir naudojama kiekvieną dieną.
3) Kainos nesiskiria nuo parduotuvių.
4) Galima užsisakyti maisto prekes bet kuriuo Lietuvos adresu. Pristatymas nemokamas. Galima nusiųsti prekes ir kitiems, tarkim savo seneliams, kuriems sunku nueiti iki parduotuvės, ar vaikams kurie studijuoja kituose miestuose.
5) Lengva uždirbti reklamuojant šią interneto parduotuvę ir MLM galimybę internete.

Vienintelis dalykas, kurį reikia padaryti prieš pradedant dirbti, tai pirkti patiems, bent už 105 Lt per mėnesį. Tai neturėtų sukelti nepatogumų, nes prekybos centruose maistui išleidžiame daug daugiau, o čia dar ir nuolaidą gaunate bei nemomkamą pristatymą į namus.  Čia perku jau antrą mėnesį ir tuo džiaugiuosi nes family man suteikė galimybę netik susikurti savo verslą neinvestuojant, tačiau ir apsipirkti man patogiu būdu, bei pasinaudoti įvairiomis nuolaidų sistemomis
Ko aš jau pasiekiau?


Kaip jau minėjau, pasirinkau šį verslo būdą prieš daugiau nei mėnesį ir neapsirinkau, šiuo metu intensyviai bendrauju su savo komandos nariais, mano komandoje jau yra daugiau nei 70 asmenų iš kurių nori ir kurią verslą jau net 10, per mėnesį pakilau vienu laipteliu aukštyn ir šiuo metu jau esu vadybininko padėjėjas.Sekantis mano tikslas pasiekti vadybininko laiptelį. 
Kas man iš to?

Didesnė nuolaida asmeniniams pirkimams.
Didesni procentai nuo asmeniškai sponsoriautų asmenų : Kandidato, vartotojo bei vadybininko padėjėjo.
Su kiekvienu aktyviu ir savo tinklą vystančiu asmeniu didėja ir plečiasi mano verslas ir tai puiku žiūrint į ateities perspektyvas. Kad visa tai pasiekčiau ir dabar judėčiau dar toliau, užteko vakarais prisėsti prie kompiuterio ir nepatingėti pareklamuoti šią įmonę. Aš pradėjau nuo nulio, o Jums daug lengviau, nes galite pasinaudoti mano patarimais.
 Marketingo planas

Ką dar galiu gauti?

Nemokama kelionė – puiki paskata tvirtam startui!!!

Visi pasiekę Vyr. Vadybininko lygį iki 2012 m Liepos 30 d. ir turintys tris tiesioginius Vadybininkus, apdovanojami nemokama poilsine kelione į Egiptą arba Turkiją.
Asmuo atsisakęs nemokamos kelionės, turės galimybę pakeisti apdovanojimą į plazminį televizorių arba į nešiojamąjį kompiuterį.
Turkija

Klausimai kuriuos man užduoda mano komandos nariai:

Ar aš tikrai sulauksiu savo siuntinio? Taip, visi pristatymai kurie apmokėti, pristatomi Jūsų pasirinktą dieną. Family bendradarbiauja su Lietuvos pašto kurjeriais, taigi galite neabejoti jog savo pristatymą gausite, jį Jums pristatys Lietuvos pašto kurjeris.

Ar atsiskaitymas saugus? Atsiskaitymai per internetinę bankininkystę yra pigiausi ir saugiausi. Jūsų patogumui mes siūlome pasirinkti atsiskaitymui to paties banko sąskaitą. Banko mokesčiai bus mažiausi, o atsiskaitymas įvyks greičiausiai.

Koks bus mano uždarbis jei pradėsiu nieko nelaukdamas? Kiekvienas esantis ir dirbantis grupėje turi vienodas uždarbio galimybes ir naudojasi tuo pačiu marketingo planu. Taigi, uždarbis priklauso tik nuo tavęs paties, nuo tavo įdėto darbo, noro, bendravimo su savo žmonėmis. O ar Tu pasinaudosi suteikta Tau galimybe, priklauso tik nuo Tavęs paties. Be to tiems kas pradeda šį verslą dabar yra didesnės galimybės nei tiems, kas prie šio verslo prisijungs po kelių metų, nes kompanija yra jauna, o kaip žinia, ateiti į kompaniją pačioje jos pradžioje – reiškia laimėti.

Kas yra mano rėmėjas?
Tavo rėmėju galima vadinti tą asmenį, kuris Tave pakvietė į šį verslą, kuris rūpinasi Tavimi, teikia Tau informaciją rūpimais klausimais, reikalui esant, kontaktuoja ir teikia informaciją Tavo grupės nariams. Ir visa tai daro dėl to jog viskas ką Tu darai PASISEKTŲ.
Kaip man rasti žmonių mano verslui? :)
Labai jau linksmas klausimėlis :) pradžioje pakviesk visus savo draugus bei pažįstamus :) Vėliau imkis reikalingų priemonių plėsti savo tinklą. Jei esi išradingas ir tikslo siekiantis, žmonių tikrai atsiras, internetas neribotų galimybių vieta, apie visa tai kalbame prisijungus prie mano grupės.

Aš kuriu grupę, tačiau pats neperku?

Nieko nebus, jei kuri grupę tačiau pats nesinaudoji paslaugomis nieko nepasieksi. Kodėl? visų pirma, nežinosi nieko apie kompaniją, apie tai kaip vyksta pristatymas, kaip kuriamas verslas, vadinasi negalėsi suteikti savo grupei informacijos kurios jai reikia. Jei pats nepirksi, o tavo grupė bus aktyvi ir kurs savo tinklus, negausi jokio procento. Pirkti reikia bent jau kas mėnesį už 105Lt. Tai tikrai manau problemų neturėtų sudaryti. Juk parduotuvėse per mėnesį išleidi tikrai daug daugiau. Taigi, mano nuomone, jei pats neketini pirkti geriau nekurk grupės ir negaišk savo bei kitų laiko.

Man labai nesiseka kodėl?
O ką darai kad Tau sektųsi? Gal Tau tiesiog trūksta informacijos? parašyk man,.. tam ir esu kad teikčiau ir dalinčiausi informacija. Jei klausi visko kas Tau rūpi, sėkmės tikrai sulauksi ir tai tik laiko klausimas: rytoj ar šiandien.:) Aš tikiu, kad mano grupės žmonės, tie kurie dirba ir įdeda daug darbo, sėkmės tikrai sulauks.  Vieni anksčiau, kiti vėliau, bet sulauks visi. Dar nesi mano grupėje? PRISIJUNK IR NEDVEJOK!!!!!

Ar produktai švieži?
Taip visos prekės yra pačios šviežiausios, gaunamos iš tėkėjų tik tada, kada yra užsakomos. Taigi, produktai Jums vežami tik patys šviežiausi.


Su manimi taip pat susisieksite:
el.paštu: zivileserva@yahoo.com
skype: familygrupe